SERVICII OFERITE

Servicii_Coafor

COAFOR

La Green Day Spa credem nu doar în styling, dar în îngrijirea pe termen lung a părului. Creăm look-uri întotdeauna cu grijă pentru sănătatea firului de par și a scalpului tău. Alegem cu atenție produsele în funcție de specificitatea fiecărei cliente și facem recomandări responsabile. Frumusețea trebuie să fie o joacă, dar parul tău nu este.

Servicii_Cosmetica

COSMETICĂ

Cabinetele de cosmetică Green Day Spa sunt insule de magie și alchimie. Tratamentele faciale de curățare, cu oxigen superbabric, microdermoabraziune, stilou cu presiune ridicată, măștile cu gips sau cele cu led sunt uneletele pe care le mânuim cu iscusință pentru a dezvălui înfățișarea ta optima. Fie că urmărești transformarea și regenerarea tenului tău, îndepărtarea părului nedorit sau proceduri clasice de frumusețe, calitatea serviciilor noastre te vă face să revii, iar pielea ta iți vă mulțumi pentru asta. Suntem experte nu doar în frumusețe, dar și în răsfăț.

Servicii_Gene_Sprancene

GENE SPRÂNCENE

Genele și sprâncenele sunt ramele ochilor și ai feței, contribuția acestora pentru conturarea trăsăturilor este cheie. Stilizarea acestor atribute va schimba vizibil înfățișarea și look-ul tău. Indiferent daca iți dorești laminare, extensii, colorare sau tatuaj, look-ul tău vă fi vizibil modelat de expertele noastre în gene și sprâncene.

Servicii_Makeup

MAKE-UP

Machiajul este arta prin care punem în valoare ceea ce avem de la natură, este o forma de joacă a feminității și o unealtă a incederii în sine. Ne face plăcere să experimentăm, să lucrăm alături de clientele noastre pentru a crea viziunea lor, dar și să inovam și să conturăm noi percepții de sine. Ești mai frumoasă decât credeai, iar machiajul te poate ajuta să vezi asta.

Servicii_Frizerie

FRIZERIE

Eleganța la masculin este un echilibru pe care îl înfăptuim la Green Day Spa. Expertiza noastră în grooming bărbătesc se întinde de la servicii de frizerie clasice, până la mani-pedi și cosmetică. Partenerii clientelor noastre vor găsi întotdeauna servicii de cea mai înalta calitate într-un spatiu relaxant și confortabil.

Servicii_Mani-pedi

MANI PEDI

Manichiura este cea mai la îndemână (pun intended) formă de refresh al look-ului. Manichiura te face să te simți proaspătă instant pentru că mâinile sunt cele cu care apuci viață de coarne, iar pentru a face asta cu bucurie și incedere în sine, o manichiura este un secret nu doar al frumuseții, dar și al succesului. Pedichiura este ce ne dă incederea și asumarea să pășim către ceea ce ne dorim și să ne dezvăluim eul ideal. Fie că alegi tehnici clasice, semi-permanente sau cu gel, la Green Day Spa vei avea parte de cele mai faine servicii de mani-pedi, oferite de cele mai trainuite experte în îngrijirea și stilizarea unghiilor.

Servicii_Masaj

MASAJ

Masajul este meditația frumuseții, prin masaj ne relaxăm, ne încarcăm, ne stimulăm sănătatea și ne dezvoltăm acuitatea kinetica. Cabinetul de masaj de la Green Day Spa este un sanctuar și un refugiu urban unde urmărim întotdeauna starea ta de bine. Fie că alegi un masaj de relaxare, anti-celulitic, drenaj linfatic sau alte tehnici, confortul tău și wellness-ul sunt steaua noastră polară.

Servicii_Stimulare_corporala

STIMULARE CORPORALĂ

Aparatele de ultimă generație Sculptor și Vela Shape împreună cu tehnicienele noastre antrenate în cele mai sofisticate metode vor transforma înfățișarea pielii tale, reducând vizibil celulita și având un impact pozitiv asupra elasticității dermei. Alegând un pachet de stimulare corporală poți spori exponențial efectul dietei tale sănătoase și al exercițiilor de tonifiere de sală.

Call Now Button